Stark insats i Västervik

ÖSBFs inomhusserie har dragit igång och först ut var vårt öppna lag som i söndags, den 11 november, drog till Västervik.

Deltagande spelare:

Thomas Wrang, Anna Oldbring, Michael Nilsson, Håkan Eriksson, Göran Carlsson, Staffan Gustafsson, Kevin Persson och Henrik Ågren. De ser ut så här:

Då fick jag äran att vara lagledare för laget i ÖSBFs inomhusserie i Div 1A Öppen.

Vi var åtta laddade spelare som samlades i Västervik i tron att vi skulle spela två möten denna söndag som blev tre då jag misstolkade inbjudan lite, men vi löste det på ett bra sätt och gjorde tre riktigt bra klubbmöten. Vi började mot Istanboule där vi vann två och förlorade två, således 2-2 i första mötet.

Efter lite omplaceringar i lagen så tog vi oss an Pekings Pärlor vilka vi lyckades vinna över med 3-1. Så med gott om självförtroende tog vi oss an Boule von Platen vilka vi oxå lyckades vinna över med 3-1. Trötta men glada efter 5 poäng satte vi oss i våra bilar straxt före kl.19 och jag tror alla hann hem till fotbollen, undrar hur många som somnade till den matchen? Jag vill tacka mina lagkamrater för ett gott humör och jättebra spel överlag. Det var lätt att vara lagledare tillsammans med er!!

Thomas W, lagledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *