Här är länken till matcherna, resultaten och tabellerna.
Spelprogram och resultat.

Nedan hittar du den fullständiga informationen om årets serie. Den i programbladet är något förkortad.

2024-05-21 Omgång 2. Fortsatt högsommarväder och mygg som vaknar till runt kl 20. Men varför klaga, ingen vill väl ha det myggfria regnet, eller?

Vädret står sig.


I div 1-3 har nu alla lag provat på att såväl vinna som att förlora. Jämna tabeller mao. I div 1 vann alla lagen en match i kväll och förlorade en. I div 2 vann Bouletts dubbelt och leder nu knappt före Booles lag. Samma sak i trean men här var det Lundby som stod för dubbeln medan de övriga tog var sin seger, utom Underdogs som förlorade båda, om än knappt, 12-13 & 11-13 🙁
I fyran hittar vi minsann de obesegrade och de är tre till antalet. Donalda, Lamboule och Hälsenan. Där finns även ”ägghandlarna” Stenstorp, BouleJokers och Wasa.

2024-05-14 Omgång 1. Strålande sommarväder, som gjort för lite boulespel i den dalande solen, ända till dess att myggen vaknade till. Tips: ta med myggmedel nästa vecka.

Full fart på banorna i vårsolen.

Tyvärr missade jag att hämta ut spelprogrammen från tryckeriet men matcherna fanns att tillgå i pärmen för de som ev missat vilka de skulle möta. Till nästa vecka kommer det att finnas spelprogram.

Så här efter blott en omgång som för division 4:s del dessutom var halv kan man inte dra alltför stora växlar på resultaten men två grupper kan omnämnas. De som vann dubbelt: Team TLC, Booles lag, Labbe & Co och LoG. Och de som inte vann alls: L.Tejones, 013’s Grabbar, Azer Petanca och Bill och Boule. Div 4 avsiktligt utelämnat. Nästa vecka är det full omgång för alla divisioner och då kanske vi kan se om det är några som sticker ut åt ett eller annat håll.

Division 1
AMI
Bergsprängarna
L.Tejones
Mountinstreams
Ring så spelar vi
Team TLC

Division2
013’s Grabbar
Azer Petanca
Booles lag
Bouletts
Järnkoll
Labbe & Co

Division 3
BengtÅkes
Bill och Boule
IBV
LOG
Lundby Boule
Underdogs

Division 4
Boulejoker
Donalda
Hälsenan
Lag Sara
Lamboule
Lillen
Par á Boule
Roxen PC
Stenstorp
Wasa