Länk till: Spelprogram och resultat.

2024-02-16. HR vinner dubbelt, bl a ”lilla seriefinalen” mot Årnis och tar över ledningen på 7 vinster framför en trio på 6.

Holy Rolers, Staffan G och Richard H, närmast kameran, leder A.

IBV tar också en dubbel och leder nu B-slutspelet med hela 8 vinster, 1 mer än LES PETANTES.

Nästa vecka är det dags att samla individuella poäng igen. Kortlek omgång 2.

2024-02-09. Årnis i topp, igen! Årnis och Wolfram tog en dubbel, forna ledarna Boulette vann en liksom Holy och Maahes. Optimisterna förlorade dubbelt. 6 lag på 5 resp 4 poäng.

I B vann IBV lilla finalen mot LES PETANTES, trots att de senare kallat in Anders som förstärkning, med 13-12. IBV vann dubbelt medan Astarte tappade en. 4 lag på 6 resp 5 pinnar.

Jämt i toppen av båda slutspelen mao.

2024-02-02. Slutspelet rullar igång igen och i A har vi tre lag i topp med 4 vinster vardera, må vara att Holy Rolers har en match mer spelad än Boulette och Optimsiterna.

Bekymrade miner hos Wolfram på bana 1. Boulette vann till slut med 13-8.

I B är det i princip lika jämt, 5 lag i topp, med 4 vinster vardera å så LES PETANTES överst med fem, men med en mer spelad match.

Är det inte nära lillen som gäller?

2024-01-26. Uppehåll i slutspelet och lite kortlek som omväxling. Det gäller, som vanligt, att vinna och är man hallvärd får man en vinst i kavaj, om man så säger. Efter första kortleksdagen är ställningen enligt nedan.

2024-01-19. LES PETANTES och Bouleshit ”chockar” B-slutspelet och jämnar till tabellen betydligt genom att vinna dubbelt. På IBVs bekostnad, som ändå leder B.

LES P, Inger N och Brigitta Z, hade en bra dag.
Och det hade Bouleshit, Peter J och Ami S, också.
Optimisterna, CarlEric och Birgitta S delar ledningen i A med Holy Rolers.

Nästa vecka är det ”kortlek”. Läs på i programmet vad som gäller men kortfattat är det ett antal omgångar med fri lottning inför varje match. Flest vinster när det är slut vinner. 20 kr pp för hela våren. Anmälan till Curt.