Bra träningar!

En höst då vi äntligen kom på att det är bättre att träna på torsdagar och socialspela på söndagar går nu mot sitt slut.

”Dan före dan” är det ingen träning, hallen är inte ens bemannad. Dagen före nyårsafton är det iofs bemannat men det är fritt spel som gäller för den hugade.

I morgon, den 19 dec, är det årets sista Söndagskortlek för på Annandagen kör vi Annandagskortlek med start redan på förmiddagen. Sen är det inga flera söndagar i år, men söndagen den 2.e januari inleder vi det nya året men en Söndagskortlek kl 16.

Torsdagarna har inletts med ”veckans regel” vilket ju passade bra nu när det finns några nya att förhålla sig till. Det gäller även Tävlingsbestämmelserna som för övrigt kommer uppdateras igen 2022-01-01. Även om det inte kommer några nya spelregler än på ett tag så finns det ju gamla som det inte skadar att känna till. Vi fortsätter på den inslagna vägen även efter årsskiftet vilket innebär att efter ”veckans regel” blir det övningar på ett eller annat sätt. Efter övningarna och eventuell fikapaus har det spelats lagspel, antingen med av UK ihopsatta lag eller efter egna önskningar om man ska tävla ihop kommande helg.

Jag vågar påstå att upplägget varit populärt bland deltagarna och att både övningar och instruktörerna uppskattats, detta trots att jag själv höll i ett pass.

CJN_041023_1233.jpg
Redan hösten 2004 tränade vi. Då under ledning av Patrik Andersson. 

Träning är dock inte enbart att få tips på övningar som på sikt gör en till en bättre boulespelare utan att just på sikt öva. Gör ni det, eller spelar ni bara matcher där det är viktigare att vinna än att utvecklas? Nu har ni som varit med på torsdagarna fått verktygen för att kunna utvecklas, sen är det upp till er.

De som hållit i dessa mycket uppskattade pass under hösten kommer att fortsätta även under resterande del av inomhussäsongen lovar UK Joakim. Har ni synpunkter eller idéer om upplägget så prata med Joakim, uk@lejonkulan-pc.se eller med någon av instruktörerna, vilka varit undertecknad, Håkan E, Labbe, Tomas P, Jakob J och Rasmus K.