Torsdagsaktiviteter

Idag, dagen före nyårsafton, arrangerade Labbe en mellandagsdubbel och nästa torsdag, 13-dagen, kör vi en intern lightversion av 13-dagssingeln.

Mellandagsdubbeln samlade 12 lag som spelade fyra omgångar monrad på tid. Tidssignalen gick då tre av de sex matcherna var slutspelade. Efter många jämna matcher, som tyvärr bidrog till att spelet, tidsbegränsningen till trots, ändå drog ut på tiden, stod till slut Ulf B / Håkan E som segrare och till lika obesegrade efter vinst över Lennie A / Göran C i sista matchen. Dagens trötspriser lottades till Göthe J och Lennart A.

Nästa torsdag, 13-dagen, arrangerar vi en intern variant av 13-dagssingeln således enbart öppen för medlemmar och med max 24 deltagare.

I övrigt så likt en vanlig 13-dagssingel som vanligt dvs med 100 kr i startavgift och fyra omgångar monrad och 16 spelare till slutspel och priser  till de fyra främsta men vi tar bort de tröstpriser vi brukar dela ut.

Tävlingsledare, och vid behov även mätdomare, är undertecknad, i övrigt kör vi utan domare även om det nog inte skulle skada med en domare på banan som kan påpeka vad som gäller beträffande markering av lillen, stå i ringen, placering av ring och utkast av lille mm som jag noterade under dagen.

De fyra som är uppsatta som hallvärd denna dag är givetvis välkomna att både spela och hjälpa till med kaffekokningen.

Anmälan sker via länk till höger på hemsidan och det är först till kvarn som gäller och så den vanliga ”under förutsättning att restriktionerna så tillåter”.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *