Datum av vikt

Datum i all ära men vissa kan vara viktigare att hålla reda på än andra, i alla fall om man vill klubbmästare

Även om dagträningen på tis- och torsdagar redan har börjat ute i Berg och vi lite till mans säkert har börjat spela utomhus är som tidigare meddelats ett par pass kvar inomhus, vilket givetvis inte hindrar att man kan spela på parkeringen utanför hallen eller borta på schäferhundklubbens grusyta om vädret inbjuder till det. Kan vara bra att träna på dessa underlag då det från initierat håll ryktas om att årets utomhusserie ska spelas just på dessa platser. 

CJN_220409_14.jpg
I hallen har vi en (1) grop….

De pass som kommer att hamna i kalendern utöver de ovan nämnda dagpassen är träningskväll i Vidingsjö, torsdagar kl 18:30 och ”kortlek” i Berg söndagar kl 17:00. Mitt erbjudande om att även lägga upp andra alternativ så länge det finns någon ansvarig kvarstår.

Dessa speltillfällen genererar i sig en mängd datum, vi drar inte alla här och nu, utan koncentrerar oss på:

Klubbresan, 21 maj, i kombination med KM i Öd och klubben bjuder på lunch. Mer info kommer men boka in dagen!

KM i Berg i början av augusti, Mxt lördagen den 6.e och Ös och precisionsskytte på söndagen, dvs den 7.e.

För er som inte håller koll på precis allt kan jag meddela att klubben fyller 30 år till hösten. Det ska givetvis firas och det gör vi den 17.e september. Festkommittén med Michael och Mari i spetsen jobbar på fint och kommer med mer info allt eftersom bitarna faller på plats. Men som sagt – den 17/9 smäller det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *