Medlemsmötet

Torsdagen den 5 maj hade vi vårens medlemsmöte, det första på ett par år utan att påverkas av pandemins restriktioner.

Mötet saknade sedvanlig dagordning men klarade nog ändå av att stilla deltagarnas funderingar över allehanda frågor såsom det ekonomiska utfallet efter inomhussäsongen, där det visar sig att papperhandukar är en oväntat tung post. Vårt åtagande under sommarens SM-vecka och precisionsskyttet som avgörs i Linköping, lite smått och gott angående boulens egen SM-vecka, den i Jönköping v 29. Hur vi ska få flera medlemmar genom bl a. Barnens SM-vecka, Idrottens Dag och vår egen morot – ”Värva en  ny medlem och få ett värdekort”. 

Michael, som presenterade idéen med ”Värva en ny medlem och få ett värdekort”, dvs värva en ny medlem, som ny räknas inte de som var medlemmar i fjol, och få en belöning – ett värdekort på 150 kr som kan användas i boulehallen nästa inomhussäsong (men det gäller i 5 år, även om det nog inte räcker så länge), presenterade utöver de andra utåtriktade aktiviteterna även den festkommitté, han själv och Mari, som jobbar med jubiléet den 17 sept (Lejonkulan fyller 30 år den 14 sept). De vill gärna ha hjälp så kontakta Michael om du har vad som krävs för att hjälpa till med att kreera en lyckad fest.

Flera var de som inser vikten av att man i en förening hjälps åt och att styrelsen inte kan, och inte ska, göra allt. Det kan gälla allt från Hallkommittén till ovan nämnda fest. Hör bara av dig till mig om kan hjälpa till. Vi ska t ex. grusa upp lite på P-platsen utanför boulehallen inför utomhussserien. Krav: du kan hantera en spade.

Anna berättade om turerna på förbundsmötet härförleden och UK (Håkan, Magnus och Arne) beskrev deras envetna försök att fylla upp vår speltrupp inför det stundande seriepelet, vilket tyvärr visat sig svårt, för att inte säga omöjligt. En kombination av en rad olyckliga omständigheter gör att vi inte kan få ihop spelare till de lag vi anmält. UKs mening är att det endast finns tillgängliga spelare den aktuella helgen så det räcker till två lag, istället för de fyra vi ambitiöst nog anmälde i vintras. Men det var då det och nu är nu och styrelsen fattade efter mötet beslut om att dra tillbaka anmälan för båda lagen i distriktsserierna. Vi kommer enbart att spela med två lag, båda i division 1 norra. Ett öppet och ett veteran. Jättretråkigt men vi vill inte riskera att komma med decimerade lag till start.

CJN_160820_46.jpg
På tal om UK, denna bild, förstorad till c:a 80×120 cm, pryder IFK’s klubblokal. Kul.
Foto J. Nilsson, KM 2016.

Slutligen drogs en lans för de pins klubben har till försäljning. Beställ och betala till vår undertecknad, 20 kr/pin. De av er som beställt kepsar och inte redan hämtat ut dem gör det genom att kontakta Claes på ekonomi@lejonkulan-pc.se . Gemensamt svarade vi på veterankommitténs enkät rörande Sv Cupen V65, vilket ledde till att det även kom fram synpunkter på den öppna varianten. Jag vidarebefordrar dom till TK vid tillfälle.

Tack för ett som jag tyckte givande samtal med både kaffe och kolasnittar men tyvärr slog vi inte klubbrekord i antal deltagare, något som vi hade hoppats på. Det får bli nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *