Laguttagning

Inför det avslutande sammandraget har UK, efter att ha informerat på hemsidan och via personligt mail till medlemmarna om att anmäla sitt intresse för seriespel, tagit ut nedanstående två trupper till spel.

Intresset för seriespel är väldigt klent bland våra spelare och det i kombination med skador och sena avhopp har komplicerat uttagningen men trots detta är det denna gång inte lika illa som i våras. Av naturliga skäl kan givetvis inte alla som anmält sitt intresse bli uttagna, det är det som är själva uttagningen – UK väljer bland de tillgängliga ut de spelare som de tror kommer att kunna prestera bäst ihop. De är:

Öppen Division 1 Norra: Janne Å, Rasmus K, Peter B, Jakob J, Mari M, Daniel L, Staffan G och Magnus B (spelande lagledare).

Veteran Division 1 Norra: Ulf B, Eva B, Gitten R, Lars L, Lennie A, Göran G, Thomas W och Håkan E (spelande lagledare).

Som vanligt är det lagledarna som informerar om avresa, bilfördelnng, ev lunchbeställning mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *