Förnya licenser

Utomhussäsongen går mot sitt slut och det börjar bli dags att planera för spel inomhus i första hand man även för kommande säsong.

Enligt SBFs bestämmelser ska man innan september månads utgång skriftligen, ett mail räknas som skriftligt, meddela sin klubb om man inte vill förnya sin licens inför det kommande årsskiftet. Det kanske vanligaste skälet till detta är att man vill byta klubb eller att man funderar på att byta klubb eller att man helt sonika vill lägga av. 

Inget blir dock per automatik ristat i sten för det, det går alltså att ångra sig, men klubben förnyar inte licensen, vilket vi normalt gör i december.

September månads utgång innebär också att vårt verksamhetsår är till ända och att alla betalningar och krav som är att hänföra till denna säsong ska vara gjorda. I dagarna kommer kassören att skicka ut underlag för betalning av den sk spelareavgiften för seriespelet. Det kommande uppdraget, Sv C V65 hamnar på nästa års räkning men avresan sker i år. Något för kassören att bita i, men vår revisor Janne Å är ju lagledare så det löser de nog galant.

Framförhållning är som bekant aldrig fel och årsmötet i november närmar sig. Vill du se en förändring? Vill du själv vara delaktig? Labbe och Göran C är valberedare. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *