Seriespel i Motala

Till andra omgången i ÖSBF:s inomhusserie, som spelades i Motala, åkte Lejonkulans ”juniorlag” med ett lag med en något högre snittålder än laget som tävlade i Norrköping, då Tilde och Klara var på andra sportlovsäventyr. Peter J kom med istället, nu bestod laget bara av åtta spelare, Kevin, Caspar och Viggo vilka spelade fyra av de sex matcherna som ett rent ungdomslag i två av matcherna stod Caspar över, då gick Cissi in i den första och Staffan i andra. Alla ungdomar fick spela så mycket de ville och orkade och det gjorde de bra. 

I den andra halvan turades Inger, Peter, Cissi, Micke P och Staffan om att spela.

Motståndet var minst lika tufft som i Norrköping, BVP som leder överlägset efter de två grundomgångarna, Peking och Westervik med bra laguppställningar. 

Vi tog en vinst i varje möte så det slutade med 3-1 förluster i samtliga.

Nästa möte är i Jönköping om två veckor då får vi möta andra lag, kanske kan vi bjuda bättre motstånd då.

…./Staffan G, lagledare

Från veteranernas framfart rapporterar Hasse:

Då det var dubbelmöte mötte vi samma lag som på hemmaplan, men de andra lagen hade bytt en del spelare medan vi var samma. Resultate blev två oavgjorda och en förlust, vilket innebär att vi blev tvåa i gruppen en poäng efter BVP1 och får möta övriga grupptvåor vid i finalspelet i Jönköping.

Dagens sista möte  mot BVP blev en tät match som kunde slutat oavgjort .Vi förlorade stort i de första matcherna men i de andra ledde vi stort men tappade ledningen i slutet. Det var en spännande match med flera fina lägg och skott från båda lagen som en skara åskådare uppskattade . Som vanligt var vi sista lag som lämnade arenan efter åtta timmars spel trötta men ändå nöjda med dagen.

…./Hans H, lagledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *