Sista omgången av ÖSBFs inomhusserie

Avslutande omgången av inomhusserien spelades i Jönköping och var ett sammandrag med alla divisioner så det blev trångt, nytt rekord i antalet spelare för hallen.

Vårt ungdomslag som reste dit bestod av Klara, Tilde, Kevin och Viggo samt veteranerna Inger B, Staffan G och Peter J.

Vi mötte Istanbul 1, Westervik 1 och Roxen. Trots både bra lägg och skytte i många matcher särskilt från ungdomarna så förlorade vi alla tre mötena.  Hoppas vi kan locka till oss fler yngre spelare så vi kan ha ett ungdomslag utan veteraner i framtiden.

Lagledare Staffan G.

Veteraner har vi däremot gott om i den Öppna serien: Finalspelet i Hovslätts  stora lokaler blev täta matcher i utrymmesmässigt då 22 tremannalag  var på plan i den första omgången. Då det saknades sidomarkeringar blev avbrotten många av sidolagens inkommande klot och spelare som stod i vägen. Lillen fick flyttas för hand de flesta gångerna för att inte komma för nära omgivande lags lillar och ringar.

Däremot  är kringytorna stora med bra plats med bord mm. Nu till själva spelet. Vi spelade här om platserna 5 till 8  av 22. Första mötet var mot Mönsterås i en jämn match som blev oavgjord, sedan stod Växjö på tur 1-3 som resultat med 2 bottennoteringar 2-13, 3-13  och en klotdiff på minus 21. Sista Matchen mötte vi Peking där vi efter bra spel vann med 3-1.

Växjö och vi hamnade på samma poäng men de hade bättre klotdiff och snuvade oss på en plats. Slutplaceringen som lag sju av 22 tror jag alla i laget är nöjda med då vi flesta av oss är veteraner++ men spelade i en öppen serie.

Laget bestod av Ingvor, Bosse, Curt och Hasse,
Lagdel 2 Berit, Richard, Åke och Tommy.

Lagledare Hasse H.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *