Kan du reglerna?

På torsdagsträningarna brukar vi ha ett inslag som heter ”Veckans regel” där undertecknad tar upp en av spelreglerna som kanske förtydligats genom en fråga till SBFs Domarkommitté, där jag är regelansvarig, eller som aktualiserats genom någon händelse på banorna. Jag har nog vid det här laget gått igenom näst intill alla paragraferna i Spelreglerna.

Alla har inte möjlighet att närvara på torsdagskvällarna och då missar man denna information. Vi står nu inför en ny utomhussäsong och har ett antal nya medlemmar som måhända inte har full koll på spelreglerna och även en del som varit med ett tag och som säkert är i behov av en ”avrostning” inför kommande DM, seriespel, SM och alla de tävlingar som står till buds.

Därför erbjuds nu alla intresserade, nya som gamla, oavsett förkunskaper, en genomgång av spelreglerna, hur man uppträder som ett LEJ-lag, en instruktion i mätteknik (samma som för mätdomarna till SM) och en genomgång av klubbens vision, verksamhetsidé och värdegrund.

I boulehallen söndagen den 23.e april kl 10 till 13. Vi avslutar med lite ”kortlek” för den som vill och klubben bjuder på fika. Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp.

Missa inte denna chans till förkovring. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *