Gruset är krattat

Nu har ”arbetsgruppen för bättre utomhusmiljö” gjort sitt och genom en gedigen insats hackat ogräs, fyllt igen håligheter, plockat skräp (det blev två säckar) och sist men inte minst lagt på typ 20 skottkärror grus på banområdet.

Janne och Claes går löst på gruset.

I början av maj lägger vi ut klotstoppbrädorna men till dess parkera gärna på platsen längst bort, bredvid bussen där det står två bilar på bilden ovan, för där behöver underlaget packas innan vi lägger på grus.

Läget för P-platsen/banområdet är just nu följande: bussen kommer att flyttas till annan plats, troligen inom den närmaste veckan. Ett ärende om utökning av området är skapat på kommunen och vi väntar på återkoppling. Om allt går som vi vill kommer vi flytta undan staketet bakom bussen och får då tillgång till ytterligare en asfaltsyta som vi kan att grusa upp och nyttja för träning och Boule 2023, som drar i gång den 16.e maj. Inbjudan kommer inom kort.
Vikinglyft har lovat att hjälpa till med att köra dit gruset men understryker också vikten av att vi inte parkerar på deras parkering. Det är de typ 6 platserna närmast boulehallen som alltså tillhör Vikinglyft och där ska varken vi eller våra hyresgäster parkera.
När vi spelar på vår parkering kan man med fördel parkera på p-platsen till Karleplan, där får man stå i 4 timmar, eller om man inte orkar gå 100 m så fungerar det så här års även att stå på rad utmed grushögarna och den vägen in mot garagen men då får man vara beredd på att flytta bilen om så skulle behövas. På tvättplattan, dvs den av betong, ska vi aldrig parkera. Det funkar dock att parkera några bilar framför boulehallen.

Till maj och de tre pass i veckan vi kommer att köra på detta banområde kommer ett Klubbvärdsschema att upprättas. Det gäller alltså tisdag, torsdag och söndag maj, juni och augusti så om du redan nu vet med dig att du inte kan något av de aktuella dagarna så meddela gärna mig det. Klubbvärdens främsta uppgift kommer att vara att svara för att grinden låses upp och låses efter dagen slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *