Dags att ekipera sig?

Tävlingssäsongen utomhus har kommit i gång på allvar med ett avklarat DM i ryggen och två veckor kvar till seriespelet och sen en månad till och det är SM.

När vi spelar seriespel är det klubbens marinblå pikétröja, eller matchande överdrag, som gäller. Vid SM gäller tävlingsdress men det finns inget krav på färg så i Lejonkulan spelar man både i vita, röda, blå och randiga tröjor under SM men givetvis med klubbtrycket på ryggen och med samma färg inom laget.

Vi har beställt loggor med svart text för de som vill ha en tröja där den vita texten inte gör sig så bra, ex vis en vit. Väldigt skönt att spela i vitt om det är hett. Minns SM i Jönköping! Vill du passa på så kolla in CC-Sports utbud https://katalog.erima.de/erima-catalogue-2023-english/67406940 och beställ enligt nedan. Katalogen är minst sagt omfattande så vi kan tipsa om följande produkter: Basic Tops T-shirt i bomull (208331) eller om du vill ha med eller utan krage i ett material liknande det vi har i de blå (211341). Peta in angivet nummer i sökfältet så kommer du till rätt sida och det blir lite mindre att bläddra. Priset står i euro så det får du räkna om och trycket tillkommer, 129 kr per plagg.

Vi har några plagg kvar ur den gamla kollektionen som vi nu rear ut:
Piké: 3 M och 2 XXL, pris: 200 kr
Sweatshirt med rund hals: 2 S, 3 L och 3 XL, pris: 225 kr
Sweatshirt med krage: 1 XL, pris: 225 kr
Tjock tröja med krage och helt blixtlås: 1 M, pris: 225 kr

De populära LEJ-kepsarna har gått åt som smör men det finns 8 kvar. Pris 125 kr.

Tävlingsklädsel beställs genom Ann Gustafsson anningrid.gustafsson@gmail.com och betalas med Swish till 123 197 58 87. Glöm inte att ange vad betalningen avser. Räkna med en leveranstid på cirka två veckor.