Påminnelser

Ni som har åldern inne, eller är av rätt kön, missar väl inte att anmäla ert eventuella intresse av att få chans att spela Svenska Cupen, veteran eller dam?

Vi har gått ut med en intresseanmälan tidigt så det kan ju vara så att någon tänkt att det hinner jag med att anmäla mig till men nu har anmälningstiden plötsligt gått ut så vi förlänger den några dagar för att om möjligt få ihop tre lag. Tänk på att som dam med rätt ålder kan du vara aktuell i flera klasser.

Damkvalet går för vår del troligen i Skövde den 7-8 oktober och finalen i Malmö den 28-29 oktober. Veteranerna kvalar troligen i Jönköping den 30 september till 1 oktober och finalerna spelas i Skövde för V55 och i Lindome för V65 den 21-22 oktober. För att vara aktuell för uttagning måste du kunna spela såväl kval som eventuell final. Anmäl ditt intresse via denna mail anmalan@lejonkulan-pc.se senast den 24.e augusti eller till Staffan G på telefon 070 813 36 76.

Sv Cupen V65, bronsmedalj hösten 2021.

Kommande helg är det dags för KM igen, denna gång är disciplinen MixedDubbel, på lördag, och på söndag är det singel och precisionsskytte. Anmälan om närvaro båda dagarna kl 09:30.
Anmäl dig/er via länken här på hemsidan fram till och med torsdag kväll, kl 21. Hittar du ingen att spela Mixed med så anmäl att du saknar lagkamrat så ska vi se om det ”nappar” någonstans. Till skyttet kan man anmäla sig på plats.

Singel-KM anno 2022.