Den närmar sig!

Va, vilken då? Inomhussäsongen. Även om vi nu äntligen, fast det borde vara höst, har fått tillbaka lite sommarvärme närmar vi oss öppnandet av hallen för en ny inomhussäsong.

Måndagen den 2 oktober får de som hyr banor på dagtid börja spela om de så önskar så till dess måste hallen stå städad och klar.

Vi kör en städdag både inom- och utomhus torsdagen den 21.e sept. Vi som kan startar kl 13 med inriktning på banorna utomhus men för den som hellre lägger sin energi på att städa i köket så går givetvis det också bra. Sedan är ni alla välkomna att droppa in under eftermiddagen tidig kväll allt efter egna möjligheter. Tillsammans ska vi nog kunna få det mesta på plats under dagen.

Utomhus måste vi ha hjälp med lite maskiner för att kunna få till det underlag vi vill ha till nästa säsong så att det kan ligga till sig under vintern. Inomhus är det vanlig städning som gäller och eventuell någon målning eller tvätt. Vi ska byta underlag på bana 1-2. Det ska fortsatt vara rullbanor men med ett underlag som inte dammar så till den milda grad. Lite påfyllnad av grus i olika fraktioner är nog aktuellt på de övrig banorna också.

Dags för nya tag.

När allt är klart och hallen öppnat så kör vi höstens medlemsmöte. Skriv upp torsdagen den 5.e oktober klockan 18:30. Då informerar vi om vad som gäller för den kommande inomhussäsongen mm.

Vi har tecknat nytt avtal med kommunen, innebörden av det tar vi på medlemsmötet, men redan nu måste jag informera om den skärpning beträffande parkering som gäller. Skyltar, dels en som informerar bättre om att det spelas boule inom området, och dels de som anvisar var man som besökare i boulehallen ska ställa sin bil, är på gång.
Kommunen har varit väldigt tydlig med att vi under dagtid enbart får ställa bilar på det område som ingår avtalet och det kommer vi att skylta upp. Vår granne, Vikinglyft, är än mer tydlig med att de inte vill ha några bilar på vare sig spolplattan eller på sin parkering utanför hallen, dvs de 6-8 platserna framför deras entré. När vi spelar på parkeringen, kvällar och söndagar, är det OK att parkera som vi gör nu om man är beredd att flytta på sin bil om det skulle uppstå någon situation som så kräver.

Men än hoppas vi bra väder ett tag till och att vi ses, fulla av arbetslust, torsdagen den 21.e.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *