Medlemsregister

Vi planerar att lägga upp en medlemsförteckning innehållande nedan personuppgifter på hemsidan. Den kommer att vara lösenordskyddad varför enbart medlemmar med tillgång till rätt lösenord kan se den.

Innehållet ska vara namn, födelsedag, mobilnummer och e-postadress enligt nedan exempel.

I enlighet med GDPR kommer vi dock enbart att publicera medlemmar som gett sitt samtycke.

För att få möjlighet att kontrollera att vi har rätt uppgifter i våra system, medlemsförteckning, SBF-Online (licensregistret och tävlingsanmälningar) och IdrottOnline (RF:s rikstäckande register som ligger till grund för det mest som rör undersökningar, bidrag, enkäter mm). Ber vi er att uppdatera dessa uppgifter via formuläret märkt ”Medlemsdata” som du finner här på hemsidan. Oavsett om du vill ha med ditt namn på listan ovan eller inte så vill vi att du fyller i och skickar in formuläret. Du kommer där att få frågan om du vill vara publicerad eller inte.