Lejonligan firar jul

Idag, fredag 15 dec, spelades sista omgången av Lejonligans grundserie med en ”hängmatch” per lag. fyra lag hade dock redan spelat klart sina 17 matcher. Men innan dess bjöd arrangerande Curt, Per, Inger, Birgitta och Ingvor på glöggmingel med tillbehör.

Inger och Birgitta ”tar hand om ett” efter en avslutning med paj och lussekatt.

Resultaten denna sista omgång rörde om det ordentligt i tabellen. Höstens suveräner, Björnarna, hade tydligen gått i ide lite för tidigt och förlorade mot Optimisterna med klara 5-13 och rasade därmed till tredjeplats och passerades, med bättre klotdiff, av både Boulette och Årnis. Årnis i topp, igen!
Samtidigt satte Parhästarna ned foten och slog Entusiasterna med samma siffror vilket räcker till en plats i A-slutspelet på bättre klotdiff än både IBV och Astarte.

Makarna Årnfelt tog hem grundserien. Som vanligt.

Efter juluppehållet, den 12 januari, drar slutspelen i gång. 9 omgångar fram till påsk. Programmet finns på vår resultatsida, se Linköping Bouleserie.