Distriktsserien 2024

Nu börjar det bli dags att formera lag till kommande seriespel i distriktet.
Sammandrag 1 är i Gränna den 8-9 juni och sammandrag 2 i Mönsterås 10-11 augusti. Vår ambition är att i likhet med förra året anmäla ett öppet- och ett veteranlag om intresse finns.

Så här roligt kan det vara att spela i distriktsserien. Tranås 2005.

Vill du vara med och ”slåss” om en plats i något av lagen så anmäler du dig via länken ”Distriktsserie 24” här på hemsidan. Där kan du även ange om du är förhindrad att deltaga vid något av sammandragen och om du har några funderingar om vilken klass du vill spela i. Du kan även ange om du kan tänka dig rollen som lagledare. Vi måste ha en lagledare per lag och hen kommer med all säkerhet att spela själv. Målet är att ta ut fyra samspelta medlemmar till varje lagenhet.

Så snart vi har koll på intresset och har anmält lag kommer arbetet med att ta ut alla trupperna att påbörjas.