Mixed-SM för klubblag

Detta är en ny SM-klass som skapats för att passa TV-formatet under kommande SM-veckor. Kval sker distriktsvis och för vår del är det Jönköping som gäller som spelplats. Det gäller 4-mannalag, två herrar och två damer som spelar herrdubbel, damdubbel, herrsingel och damsingel samtidigt som en mixeddubbel. Varje vinst ger en (1) poäng, först till 3 vinster vinner mötet. I år är det ett test för att utvärdera formatet, men svenska mästare kan bli.

Läs mer om tävlingen här.

För Lejonkulans del gäller att om man är intresserad anmäler man det på anmalan@lejonkulan-pc.se . Antingen ett helt lag, dvs två herrar och två damer eller så är man intresserad men inte har någon att spela med och anmäler sig själv under dessa förutsättningar. Klubben anmäler lag och står för anmälningsavgift och resekostnader till kvalet. Om man kvalar in till finalhelgen så bekostas även boendet. Sedvanlig spelareavgift tas ut av de som deltar.

VM i denna spelform kanske drar mer publik men då är Dylan Rocher på banan.

Vi vill ha in anmälningar senast den 2 mars och för er planering kan meddelas att kvalet spelas 23-24 mars och finalhelg är 13-14 april.