Regler

Skrivna som oskrivna, bestämmelser såväl som praxis. Taktik och annat smått och gott som kan vara bra att ha koll på nu när utomhussäsongen står för dörren och man ska ut och tävla. Kanske för första gången eller så har man tävlat hur många gånger som helst i flera år och har hela ”bagaget” fullt av erfarenheter att dela med sig av.

Därför bjuder vi in till en träff där vi tar upp dessa frågor, försöker reda ut frågor från medlemmarna och gör det under lättsamma former över en kopp kaffe och en kaka, som vi givetvis bjuder på. Sen avslutar vi med lite spel på våra nyanlagda banor, om våren har behagat infinna sig, men enligt gällande prognos ska det bli varmare till nästa helg.

På söndag, den 28.e april, kl 12:00 i boulehallen. Ingen föranmälan – det är bara att dyka upp.

Välkomna!