SM står för dörren.

Nästa vecka är vi i full gång så här dags och har klarat av MxT och större delen av MxD. På det följer som vanligt Singel, med ett mycket stort deltagande, och klubbkväll, innan den tunga klassen, dvs Trippel, drar igång torsdag morgon. SM avslutas med Dubbel, spelstart efter lunch på fredag och klara på centercourten fram emot kl 22 lördag den 20 juli. Puh!

Så här trevligt kan man ha det på SM. På Heden 2005 närmare bestämt.

Men det hela börjar redan på lördag då vi ska hämta ut våra klubbpåsar, poollappar, namnbrickor mm. Eva och Ulf är bland de första på plats och det är till dom du vänder dig när du vill ha dina prylar. De kommer att finnas någonstans i närområdet runt Stadsparken och kan nås på sina respektive mobiler. Numren hittar du under Föreningen/Medlemsförteckning här på hemsidan.

Många kuvert att hålla reda på, men det ska väl en brevbärare klara av? I år blir det 45.


Klubbkväll, dvs vi som är på plats träffas och äter en bit ihop, grattar varandra till eventuella framgångar och peppar oss för de två klasser som återstår. Onsdagen den 17 juli kl 19:00 på något passande hak. Vilket det blir vet vi inte förrän vi undersökt utbudet i Lund men det kommer mer info här på hemsidan i början av veckan och samordnare av kvällen är Anna O. Anmäl dig till henne om du vill vara med. Hennes nummer hittar du på samma plats som Eva och Ulfs.

Klubbkvällsgeneralen innan klubbkvällen i Jkpg för två år sedan.

Vi har som bekant en maratontabell över våra medlemmars framfart i SM genom åren, den innehåller nu 206 namn. Några nya tillkommer i år och jag hoppas givetvis på att ni alla har framgång och samlar på er många poäng. Poäng får man för SM’et i sig, för varje klass man spelar och för varje match man vinner. Jag försöker att hålla koll på poängen men behöver hjälp av er som jag inte träffar. Skicka för varje klass ett SMS med ev lagkamrat(-er) angiven och resultat i form av vinster och förluster. Det kan se ut så här, från Lennart A: MxD med Gunilla R, V-V-V-V-F. Om du mot förmodan inte har mitt telefonnummer så hittar du det på samma plats som övrigas enligt ovan.

Varken Torkil eller Håkan lär avancera i maratontabellen då de inte spelar SM i år.
Men det gjorde de i Skövde 2012.

Till sist vill jag önska er alla lycka till. Ses i Lund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *