Dags för KM igen

Om typ tre veckor, närmare bestämt helgen den 17-18 augusti är det dags för KM igen, denna gång i MixedTrippel på lördagen samt singel och precisionsskytte på söndagen. Anmäler dig gör du via formuläret här på hemsidan och skulle du tveka om huruvida du vill skjuta eller inte så går det bra att i den klassen även anmäla sig på plats. Om du vill spela MxT men saknar en eller två medspelare så anmäl dig ändå och ange SAKNAS där du saknar medspelare. Vi försöker så långt möjligt att bilda lag bland de anmälda.

Regerande mästare i MxT, Felicia, Johan och Janne.

För spelklasserna gäller båda dagarna att det är anmälan om närvaro senast kl 09:00 med spelstart direkt efter samling och genomförd lottning. Båda klasserna spelas som traditionellt poolspel med ett slutspel.

Vi spelar på våra banor utanför boulehallen varför vi har god tillgång till toaletter och även kan fixa fika om intresse finns. Någon servering att ta tala om är i skrivande stund inte planerad så medtag egen lunch.

Fjolårssegraren i singel, Labbe, markerar lillen i finalen mot Bror.

All parkering sker på Karleplans parkeringsplats där det är 4 timmar som gäller. Vid behov var beredd på att flytta bilen.

Tomas vann inte skyttet i fjol, det gjorde Daniel, men han är bra på att lägga upp målklot.