Rapport från veteranernas seriespel Div 1 Norra omg 2

Då infann sig helgen där förra omgångens succé skulle upprepas, denna gång på hemmaplan med ett helt annat underlag samt revanschsugna motståndare.

Stor ledning i tabellen och ett taggat gäng med Elitserien inom räckhåll.
Hur gick det då. Första laget att ta en rejäl revansch var La boule Joyeuse från Gävle. Alltså torsk men 1-3, ingen bra start. Dom spelade bra det gjorde inte vi (vår enda förlust). Därefter vaknade vi till och det blev 3-1 mot BVP. Gladare miner i laget. Efter lördagens tredje möte mot Borås som slutade oavgjort (enda matchen som slutade oavgjort) åkte vi hem med vetskapen att det kommer att räcka med ytterligare 1 poäng för avancemang till Elitserien. Lite pga att övriga lag delade på poängerna under lördagen och därmed inte närmade sig i tabellen.
Söndagen började med 3-1  mot Luleå, två poäng alltså och vi hade säkrat seriesegern. Skönt att vi tog chansen och uppnådde målsättningen redan på morgonen. Vi avslutade sedan dagen mot Stenungssund med en 4-0 seger, nöjda och glada.

Vi som ”gjorde det”!

Monica, Håkan, Eva, Ulf, Thomas, Labbe, Magnus och Göken har spelat som ett lag och bytt runt inom lagen, hela tiden med målet att ”vi fyra skall prestera så bra som möjligt” Alla har vilat eller bara tyckt att det inte gått så bra så reserven kan säkert göra det bättre. Ibland har lagledningen påkallat byte om energinivån varit låg i laget och siffrorna börjat se dåliga ut. Vid något tillfälle bytte vi även spelare mellan lagdelarna. Vi kan konstatera att det har fungerat jättebra och att stämningen har varit på topp. Flera byten har givit önskad effekt och vändning i matcherna.

Siffrorna i tabellen talat sitt tydliga språk.

2:an hade 12 poäng.

Alla nöjda och belåtna efter två blåsiga dagar på hemmaplan. Inte så dumt att vara hemma endast några minuter efter att vi spelat klart.
Lagledarna tackar för fina insatser under årets seriespel. Det har varit kul och enkelt att coacha laget.
Nu väntar större utmaningar. Bara att höja ribban och träna på alltså.

// Ulf & Göken