Lejonligan – Nu är det fullt

Vi har kommit upp i 18 lag så nu stänger vi anmälan. Vii du ändå vara med och hoppa in då och så kontakta Curt eller undertecknad. För det finns ingen tidsgräns.

18 lag underlättar administrationen då det blir samma upplägg som i fjol, dvs med ett lag som står över och är hallvärdar och ett lag som bara står över. Å så samma sak match två på dagen men då två andra lag. Spelschema och hallvärdsuppdragen kommer nästa vecka.

Vi närmar oss med stormsteg inomhussäsongen och först ut av det schemalagda spelutbudet är Lejonligan, klubbens interna tävling som spelats på fredagsförmiddagarna säkert lika länge som vi haft hallen, om inte längre, och genom åren med lite olika upplägg och ansvariga.

Men i år ska vi inte ändra på så mycket från fjolårets succéår. Kvar som arrangörer och fixare har vi Lejonligangruppen, Per och Inger Nordström, Curt Ziemke och Ingvor Gustafsson medan jag själv roddar med spelordning och resultatredovisning.

Jag bidrar inte bara med resultat, jag kan ta en bild då och då, exv på Wolfram, fjolårsvinnarna.

Du anmäler ditt lag med namn och medspelare via en länk här på hemsidan och det ska du göra i god tid innan den 15 september. Vi har satt en gräns vid max 18 lag, så det är först till kvarn som gäller. Skulle det bli fler lag så är det tidsstämplingen vid anmälan som gäller.
Spelstart beräknas ske fredagen den 4 oktober kl 9:00 men kan ändras beroende på antalet deltagande lag.
Kvalserie, där alla möter alla möter under hösten och A- resp B-slutspel i vår.

Det kostar 300 kr per lag att deltaga och då ingår utöver priser även en julavslutning och en säsongsavslutning framme i april 2025. Swish till Inger, 073 776 60 60 (glöm inte att ange vilket lag det gäller) eller cash, innan spelstart.