Spel i Mönsterås 10-11 augusti

Mönsterås var en ny spelplats för alla i V55 laget som spelade omgång 2 i division 3. I laget ingick Lennart, Peter, Åke, Ingvor (tyvärr den enda damen) , Richard, Hasse, Bosse och Curt (lagl).

Ett lag som i stora delar spelat tillsammans under många år. I motsats till spelet i omgång 1 fungerade det  nu i stort stabilt. Lördagen började med en 3-1 seger mot Istanboule och fortsatte med en 4-0 dito mot Vetlanda. Avslutningsmatchen mot Västervik var dock inte så lysande. Helgens enda förlustmöte. Bättre gick det under söndagen med 4-0 mot Roxen och sedan 2-2 mot seriesegrarna Mönsterås. En summering ger fem möten, 20 matcher, 13 vinster och ett avancemang till en slutlig tredjeplats.  Spelmässigt en lysande lördag – söndag där alla ställde upp för varandra , bytte positioner i laget och hoppade in som avbytare i krissituationer.

Laget: Lennart, Peter, Ingvor, Åke, Richard, Hasse, Bosse och lagledaren Curt. Foto: okänd.

Övernattning i Oskarshamn och spel i Mönsterås, inte så bra planerad men det är inte fel att tillbringa kvällarna i Oskarshamn. Nu väntar vi på Östsvenska inomhusserien.

/Curt