Anmälan till DM

Årets DM spelas i Gränna under tiden 26-29 maj dvs Kristi Himmelsfärdshelgen, se inbjudan under Dokument – Tävlingsinbjudningar.

Ni anmäler era lag som vanligt via SBF-Online men betalar till klubben. Klubben sammanställer kostnaden, 100 kr pr klass, utom för juniorer och yngre som spelar gratis, och skickar betalningsuppmaning till spelarna via mail. Vill man betala dirket så går det givetvis bra men obsevera att betalning ska ske till klubben som betalar alla starterna på en gång..

Du betalar först och främst via vårt bankgiro, 695-1644, och glöm inte att ange vad betalningen avser. Väljer du att betala med Swish så kom ihåg att lägga på den sedvanliga avgiften om 2.50 kr per betalning.

Av någon outgrundlig anledning ska anmälan och betalning vara Gränna tillhanda samtidigt vilket onekligen kan ställa till det för vår kassör. Därför vill vi att ni anmäler er senast den 21 maj. Anmälan är dock öppen till den 22 maj och om du är ute i sista minuten så måste du skicka ett mail till klubben om att du anmält dig sent så vi kan skicka in anmälningsavgiften i tid. Skicka denna info till: anmalan@lejonkulan-pc.se Anmäler du före den 22 maj så behöver du inte ammäla det till klubben.

Med hopp om ett stort deltagande och goda framgångar på DM-banorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *