Mats har lämnat oss

Idag nås jag av det sorgliga budskapet att min vän och klubbkamrat Mats Lindgren gått bort.

Mats, och Gabriella, kom till Lejonkulan 2008 efter att ha lämnat Norrland och Nordboulen. Mats skötte under många år kassörskapet i Lejonkulan med den äran och var in i det sista aktiv som vår revisor. På banan minns vi Mats som den engagerade lagledaren och som spelaren som aldrig gav upp och det gjorde han inte heller i jakten på ett SM-guld. Det kom 2019 på hemmaplan här i Linköping, ihop med Gabriella, i V55 MxD. Pga pandemin fick de dessutom behålla titeln i två år. Svårslaget.

Mina tankar går i denna svåra stund till Gabriella, dottern Felicia och hans övriga familj.

CJN_190606_5.jpg
Mats Lindgren blev 70 år.

//Johan Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *