Utesäsongen närmar sig

Knappt har våra veteraner hunnit kasta sista kulan i fredagsspelet, nu i mars under namnet Lejonligan Plus, förrän det är dags att planera för uppstarten utomhus.

CJN_220401_6.jpg
I fredags, den 1.e april, avslutads Lejonligan Plus och vann gjorde Niddes gäng, dvs Staffan, Peter och Anita som finalslog Årnis med 13-10.

På tredjeplats, Maahes, jumbopriset tog Victory? hem och pris för bästa insats sista dagen tog Calmez efter sin 13-1-seger. Göthe J knep ett pris för sin fina upphämtning då Maahes vände 1-6 genom 12 raka till 13-6.

Men nu är det, som rubriken antyder, dags att titta utåt. Just nu ligger det snö på marken utanför mitt fönster men det går förhoppningsvis bort till den 19.e då det är dags för den första av de pass som kommer att ligga i vår kalender och som givetvis är öppna för alla och envar.

De som har lust och möjlighet samlas för spel på banorna i Berg, på vad som numera heter Kungsbrohov Arena. Spelstart kl 10:00. Tills vidare är det den ena av de två tider som är spikade. Den andra är torsdagar, samma tid och plats. 

CJN_220405_3.jpg
Banorna i Berg är i det närmaste helt spelbara, men än så länge väldigt mjuka och så
ska vi komplettera med/bygga om lite sarger.

Styrelsen har möte tisdagen den 12.e april och kommer då att spika övriga tider och kanske i viss mån vad som ska vara inriktningen på de olika passen. Men innan vi avslutar inomhussäsongen helt ska vi ha en vårfest. Skärtorsdag kl 18. Du har väl anmält dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *