Medlemsmöte

Vid den tiden på året har vi historsikt haft ett möte med medlemmarna för att summera inomhussäsongen och för att blicka framåt inför den stundande utomhusditon med DM, seriespel, SM och allt vad som erbjuds. Det är av förklarliga skät ett par år sedan vi hade ett vårmöte men nu ska det bli av och då vi hoppas på god uppslutning väljer vi att vara i klubblokalen i Berg på Kungsbrohov Arena som det heter numera. Helt enkelt för att den tar mer folk än vad vi vill klämma in i caféterian i boulehallen. Försök samordna transporter i görligaste mån både för miljön och den egna plånbokens skull.

Det krävs ingen föranmälan så det är bara att dyka upp torsdagen den 5 maj klockan 18:30 men kom gärna lite tidigare om du har möjlighet och testa gruset som trots allt ligger kvar bakom den fina konstgräsmattan.

Det kommer inte att föreligga någon särskild agenda för kvällen, även om styrelsen givetvis vill passa på att informera om än det ena än det andra men vi ser gärna en dialog, det är ju trots allt ett medlemsmöte, där medlemmarna kommer till tals med frågor och för fram sina åsikter i allehanda frågor. UK kommer även att ta tillfället i akt och informera om kommande, och pågående, utmaningar.

Väl mött!

CJN_210919_5-Redigera.jpg
Förra gången vi hade medlemsmöte i Berg var det i skuggan av den pågående pandemin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *