SM-Veckan kommer till stan

Det har väl knappast undgått någon att nästa vecka, 28.e juni – 3 juli går RFs SM-vecka av stapeln hör i Linköping.

30-talet idrotter av vitt skilda slag, allt från paragolf, simmnig och beach soccer till bowling och boule (precisionsskytte) ska kora svenska mästare och vi i Lejonkulan är med som lokal arrangörsförening. Vi arrangerar ihop med SBF och precisionsskyttet ska ske på Stora torget med start på tisdag kl 16. Då håller vi på till klockan 20 med kvalserier för samtliga klasser. 8 skyttar per klass och de fyra bästa från varje går vidare till semifinal.

På onsdag är det dags för semifinaler och finaler i de fyra olika klasserna, veteran och junior med start kl 09 som SBF facebooksänder och öppen och dam som skjuter först semifinaler och sedan, som kronan på verket, finalerna med start kl 13 och dessa sänder SVT.

Förutom att vi har två domare på plats, undertecknad och Rasmus, ställer vi upp med 8 funktionärer som ska agera fotfelsdomare och sekundanter.

För er övriga är det bara att komma och slå sig ned på läktaren och ta del av de förhoppningsvis spännande finalerna med höga resultat. 

CJN_190810_19.jpg
Station 3, ”klot mellan klot”. Skjut bort det blanka utan att rubba de svarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *