RFs SM-vecka i full gång

och boulen var en av de första idrotterna i denna idrottsfest som håller på till och med söndag i och med start dag 1, tisdag, och semifinaler och finaler, dag 2, onsdag.

Hur det gick i de olika klasserna kan ni säkert ta del av både på SVT, SVT-Play och SBFs hemsida, så det går jag inte in på här utan nu ska jag passa på att vidarebefordra det beröm vi fick som organisation av SVT. De uppskattade verkligen att vi med kort varsel riggade om spelområdet och att de fick låna vårt tält. Det finns idrotter som det är lätt att ha och göra med och de finns de som inte är lika samarbetsvilliga om man säger så och vi fick beröm för vår insats.

Som om det inte vore nog mde det fick vi som klubb med beröm godkänt av SBFs representanter som tyckte att vi hade gjort ett ensastående arbete med att få detta i hamn och som Rasmus sammafattade det på slutet, i den mycket uppskattade lokalen vi fick låna av Länsförsäkringar, – ”Det är kul med arrangemang då och då”.

Ja det är det och i synnerhet när det går så här bra, så ett stort tack till alla er som var med och hjälpte till med att bära och köra prylar och som jobbade som funktionärer i två dagar.

CJN_220629_1.jpg
Jobbade under skyttet gjorde, Labbe, Anna, Staffan, Gitten,

CJN_220629_7.jpg
Jakob, Wrang och Janne. Daniel var med på tisdagen men det var inte kameran. Det var dock Peter men han fastnade inte på bild.


Undertecknad och Rasmus hjälpte till med en hel del men var där som domare först och främst.

Bra jobbat allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *