Tiden går

Till hösten är det 30 år sedan Lejonkulan bildades och det måste givetvis firas.

Vi planerar för en rejäl jubileumsmiddag lördagen den 17 sept och samtidigt inleda dagen men någon form av intern tävling på hemmaplan.

Dagens ska utformas i detalj av en festkommitté med allt från spelform, priser, underhållning och olika påhitt. Det är fritt fram för alla att komma med idéer men tyvärr har det i denna kommitté uppstått en vakans. För att dra den gamla -”devisen en kan inte göra allt men alla kan gör nåt”, så om du känner att detta är något du brinner för och vill hjälpa till med förberedelserna för denna dag så kontaktar du Michael N, på ett eller annat sätt. Ex v via e-post till styrlesen@lejonkulan-pc.se

CJN_170916_58.jpg
Sist vi fyllde jämt var för fem år sedan. Då var vi på Mellerumsgården, Var det blir i år
återstå att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *