Styrelsemöte 7

Igår, onsdagen den 17.e augusti, hade styrelsen det sjunde mötet för året.

Frågor som var på bordet och där vi behöver medlemmarnas hjälp var:

Idrottens Dag, lördagen den 27 augusti i Trädgårdsföreningen. Michael och Staffan roddar men tar gärna emot hjälp, så om du har någon god idé för vad vi kan ”bjuda på” denna lördag kontakta någon av dom. Annars är du givevis välkommen förbi i Trädgårdsföreningen för att sprida din glans över arrangemanget. Det drar i gång kl 10:00. Vi kommer att uppdatera vår ”klubbinfo”-broschyr för att kunna dela ut till hugade besökare.

Svenska Cupen Dam och veteran, både V55 och V65, står för dörren och vi vill undersöka intresset innan vi anmäler oss. Vi vet att många planerar att åka bort under hösten och är därför lite oroliga för att ha spelare tillgängliga så det räcker. Se även separat nyhet senare i veckan. Dam Cupen spelas 8-9 okt med final 29-30 okt och veteran 1-2 okt med final 22-23 okt. Är man intresserad av att stå till UKs förfogande ska man vara beredd att spela båda datumen. Intresse görs till UK@lejonkulan-pc.se senast 25.e augusti.

Vi ska som bekant fira att det snart är 30 år sedan klubben bildades. Mer detaljerad inbjudan och anmälningsformulär kommer inom kort, men boka redan nu in förmiddagen lördagen den 17 september för en jubileumstävling a’la Annandagsflaska upp vid boulehallen och middag med tillbehör på kvällen kl 18:00. Michale roddar med middagen och tar tacksamt emot fler idéer inför upplägget.

I slutet av september ska vi städa hallen så den står skinande ren och klar inför öppnandet den 3 okt, dvs då är det möjligt för de grupper som hyr banor att börja spela. Datum för städning mm återkommer vi om i början av september.

Till dess är det trots allt lite utomhussäsong kvar så spela på allt vad ni orkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *