Svenska Cupen

Dags att anmäla lag till Svenska Cupen Veteran och Dam.

Som aviserats i inslaget ”Styrelsemöte 7” men som kan ha missats av den som inte tror att styrelsen ägnar sig åt något av intresse ska den som är intresserad av att  delta i uttagningsprocessen till någon av dessa Cuper anmäla det senast den 27.e (förlängd tid). 

Vi vet att många planerar att åka bort under hösten och är därför lite oroliga för att ha spelare tillgängliga så det räcker. Dam-cupen spelas 8-9 okt med final 29-30 okt och veteran 1-2 okt med final 22-23 okt. Är man intresserad av att stå till UKs förfogande ska man vara beredd att spela båda datumen. Intresse görs till UK@lejonkulan-pc.se.

Det bör noteras att både Dam och V55 har ny spelform liknande den för Öppen klass. Det innebär b la att man även spelar singel. För mer info kolla tävlingsbestämmelserna för Svenska Cupen på SBFs hemsida. Beträffande V65 är ett hett tips att spelformen blir oförändrad. Beslut i frågan tas i skrivande stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *