Lejonkulan fyller 30 år!Det måste firas både med en tävling och en fest.

Den 14.e september 1992 bildade vi, undertecknad och tre dåvarande kollegor, Berg Boule som sedemera bytte namn till Lejonkulan Petanque Club. Vad mer som utspelades på den tiden och tiden som följt fram till dags dato lovar jag att kortfattat redogöra för på festen som äger rum lördagen den 17.e september med ”avspark” kl 18:00. 

Vi samlas på Linköpings Festvåning, Klostergatan 45C för lite mingel följt av middag, quiz, prisutdelning, lite historia som sagt och annat som hör ett jubileum till. Klubben står för kostnaden utom för den som vill ha starka drycker. De betalar man själv. 

Du anmäler dig via detta formulär och anmälan är ”bindande” så till vida att vi måste beställa maten i förväg men givetvis tas hänsyn till gällande restriktioner om man skulle bli sjuk eller uppvisa Covidliknande symptom.

Vi inleder dagen med en tävling, vi är ju trots allt en bouleklubb, utanför boulehallen. Samling 09:15 för lottning och spelstart direkt därpå. Vi spelar monrad med lottade lag, ny ”styrd” lottning inför varje omgång á la Annandagskortleken.
Startavgift 30 kr pp vilken kan betalas kontant eller med swish på plats. Prisutdelning kommer att ske på festen men i övrigt hänger dessa båda event  inte ihop. Man ska givetvis föröka vara med på båda men det är inget krav. Till tävlingen krävs ingen föranmälan.

Välkomna till en heldag med Lejonkulan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *