Lite mer om vårt 30-årsjubileum

Festgeneralen Michael inkommer med förtydliganden.

Först och främst: Glöm inte bort att anmäla er i tid via det formulär som finns här på vår hemsida och vänta inte till sista dagen. För att få in lite ”luft” i kalendern har vi tidigarelagt den till lördagen den 10.e sept, dvs om exakt en vecka.

Vad som bjuds är en trerättersmeny med följande inriktning: skaldjur, vilt samt frukt och bär. Tyvärr missade jag att lägga till ett fält för eventuell specialkost i formuläret så om du inte tål skaldjur, är vegetarian eller av annat skäl vill byta ut någon rätt meddela Michael det på anmalan@lejonkulan-pc.se 

Bordsvatten ingår och starka drycker beställer var och en när vi sitter till bords.

Baren öppnar kl 18.00 så det finns tid för lite mingel innan maten.

Varmt välkomna till Lejonkulans 30-års jubileum!

…./ Michael, festgeneral.

Ett par kort återbilckar ur mitt bildarkiv:

CJN_120916_070.jpg
20-årsjubileum Munkkällaren

CJN_170916_42.jpg
25-årsjubileum Mjellerumsgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *