En ny inomhussäsong närmar sig

Även om det fortfarande går alldeles utmärkt att spela utomhus måste vi redan nu förbereda oss inför den stundande inomhussäsongen.

Vi har en hallkommitté som ansvarar för hallens dirift och skötsel. Ansvarar innebär dock inte att HK ska göra allt, även om det blir allt mer, utan arbetet måste fördelas ut på medlemmarna och då främst på de som vill kunna dra nytta av förmånen att ha en hall att spela i under vinterhalvåret. HK ska främst jobba mer övergripande med frågor om hur vill vi att banorna ska se ut, vad ska vi ha för utbud i ceféterian, uthyrning av banor till event och grupper och upprättande av schema för hallvärdarna. Somligt fattar HK beslut om själva medan annat spikas av styrlesen, till exempel om vi ska köpa in något dyrt, det är nu aktuellt med en bättre slangvinda och bra slingvindor är inte gratis, eller priset för ett säsongskort. 

Om du känner att detta är något du brinner för och gärna vill hjälpa till med så anmäl ditt intresse till mig på ordforande@lejonkulan-pc.se

CJN_030826_0654.jpg

CJN_030826_0664.jpg
Så här såg hallen ut i augusti 2003. Lite mer att ta tag i då än vad som krävs idag.

Vi öppnar hallen  för bokningar måndagen den 3 oktober och ska ha årets stora ”städfest” tisdagen den 20.e sept. Pensionärer och andra som av någon anledning kan ”komma ifrån” får ansluta from kl 15:00. Sen kör vi på under HKs ledning till dess att allt är skinande blankt, rent och inbjudande. Givetvis kan det bli saker som måste göras vid ett senare tillfälle men inriktningen är att det mesta ska vara klart under vecka 38.

Vi kör på med våra ordinarie utomhusspel tisdagar, torsdagar och söndagar, i Berg och utanför boulehallen tom vecka 37. Om vädret tillåter spelar vi längre men vi flyttar inte in något spel förrän hallen är städad och klar och det finns en hallvärd som kan ansvara för dess skötsel.

Dock har vi en bokning, onsdagen den 15.e mellan kl 15-17. Det är en liten grupp, typ 5 pers, och de är införstådda med att allt inte är i ordning den dagen. Just då har vi instruktörer klara men om du framgent vill vara med vid dylika event så hör av dig. 

Tips, synpunkter och idéer tar vi gärna emot, smått som stort.

Med hopp om varmt väder september ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *