Allt på en gång!

Nu, i elfte timmen, har vi kommit igång med de sista förberedelserna inför inomhussäsongen.

Vi styr som bekant inte över allt och den sand vi beställt till de nya rullbanorna, bana 1-2, kom inte när vi hoppades, men nu, fredag fm, är den levererad. Parallellt med detta fixar Stefan till golvet från entrén via relaxavdelningen (sofffan), sekretariatet och ned till teknikrummet samtidigt som jag håller på och försöker få ordning på bevattningen.

För de närmaste dagarna gäller därför:

CJN_220930_21.jpg

Golvet ska fixas och får inte beträdas förrän måndag fm. Den närmaste veckan ska vi dessutom vara försiktga med vattnet då det kan missfärga den nya golvbeläggningen.

CJN_220930_20.jpg

I dag kom äntligen en kubikmeter ”bakbar” sand, samma fraktion som man har i bl a sandlådor. Den står i en storsäck utanför caféteriafönstret och ska nu kärras in och spridas ut på bana 1-2.

CJN_220930_22.jpg

Janne har redan börjat och vi kommer att jobba vidare med sanden och utvärdera om det krävs några andra kompletteringar innan vi är nöjda, det är trots allt första gången vi provar denna lösning, på söndag em.

CJN_220930_24.jpg

De gamla ”slanghärvorna” i plast är snart ett minne blott och ersätts av denna skönhet över bana 4. Återstår bara, som vid allt arbete med vatten, att få skiten att hålla tätt, inte det lättaste. Detta arbete återupptas på söndag em.

Just nu är möjligheterna till bevattning, och därmed spel, begränsade men vi öppnar inte förrän på måndag em då den första gruppen kommer.

För den som vill hjälpa till med sanden går det bra att dyka upp på söndag runt klockan 16:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *