Nu är vi igång


med förberedelserna inför den kommande inomhussäsongen.

I dag, tisdagen den 20 sept, städade vi boulehallen från topp till tå. Nja inte riktigt eftersom det är golvet kvar att göra rent. Vi ska transportera in lite nytt grus och sand först och det räknar vi med att ta i början av nästa vecka.

Av klubbens 113 medlemmar kom 15 till städningen, dvs drygt 13%. Är det bra? Iofs är det inte bra att vara för många men det är ju hanterbart om intresset finns där. Då får vi hoppas att intresset är större när det gäller att vara hallvärd, för ska dagen bemanning ligga till grund för öppettiderna blir det dagtid som gäller och en kväll var tredje vecka!

Torsdagen den 29.e kan den som känner sig hugad passa på och kombinera inomhusspel med golvrengöring. Är vi några stycken som hjälps åt så fixar vi alla golven på en halvtimme. Man kan då även få prova de nya banorna, vi har så att säga gjort en rockad vad beträffar underlaget. 

Nyfiken? Kom och tvätta golv de 29.e så får du se.

CJN_220920_9.jpg
Köket har rengjorts in i minsta vrå.

CJN_220920_8.jpg
så ock caféterian.

CJN_220920_6.jpg
och på banorna flyttas gruset fram och tillbaka för att hitta sin rätta plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *