God uppslutning på Annandagen

34 spelsugna boulister från när och fjärran, Lejonkulor och hemvändare med kulor, samlades för tre omgångar ”kortlek” på Annandagen. Spelformen är inte ren kortlek utan en Monradvariant med inslag av lottning. Bäste man, eller kvinna, spelar ihop med den sist placerade och möter den näst bäste som spelar ihop med den näst sista osv. Pga utrymmesskäl spelades den trippel vi var tvungna att ta till alltid på bana 2, annars var det fri lottning av banorna.

Efter tre omgångar har man per automatik fyra spelare med tre vinster, det var till dessa som prispotten fördelades, och de var:

1 Inger B +23
2 Saga W +15
3 Torkil Å +14
4 Inger T +12

Torkil omgiven av idel damer, från väster Inger B, Saga och Inger T.

Tävlingsledaren kommenterar: Spelnivån varierar helt naturligt i en så här samling av spelare med allt från rena motionärer till fd Svenska Mästare, spelare som spelar en gång vart annat år och de som spelar ”jämt”, men att några av lejonkulorna skulle behöva vara med på några torsdagsträningar där vi går igenom såväl teknik som taktik, och regler, kan jag nog kosta på mig att konstatera från ”ringside”.

1 idé beträffande “God uppslutning på Annandagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *