Träna med Patrik

Lördagen den 28.e januari hade vi besök av Patrik Andersson, en av Sveriges bästa bouletränare, i vår hall.

Den grundläggande insikten om hur man håller i sitt klot.

Uppdelat på ett för- och eftermiddagspass med mellanliggande sopplunch, gulasch, drillades vi i allt från att hålla kloten rätt, stå rätt, fokusera på nedslag och kunna skjuta på långt håll utan ansträngning.

Vikten av en bra handled kan inte underskattas.

Jag tror att samtliga närvarande, totalt 32, uppskattade Patriks kunnande och de tips vi fick för att förbättra vårt spel. Iaf gjorde jag det och nu är det upp till mig att nöta på de moment som är mina svaga sidor. Vår sportchef, Staffan G, som initierat detta träningstillfälle var väldigt nöjd med dagen och hoppas nu att spelarna tar till sig Patriks råd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *