Seriespel på hemmaplan

Lördagen den 21 januari startades ÖSBFs inomhusserie upp för säsongen och spelet är uppdelat i olika grupper för att minimera resor och tidsåtgång. Ett av våra lag spelade i Norrköping, se annan artikel, och ett, det äldre, spelade på hemmaplan dvs i vår hall. Vi arrangerade med Anna O som tävlingsledare och Rasmus K dömde. I köket jobbade undertecknad ihop med Ann S, Eva och Ulf B med gulaschsoppa, kaffe och mackor. Slutligen hjälpte Tommy P och Richard H Anna med städningen. Ett stort tack till alla.

Kökspersonalen.

Och så här ser lagledaren Hasse H på laget insats:

Att spela på hemmaplan kändes skönt . Att som ett genuint veteranlag få spela öppen klass blev en trevlig upplevelse, d.v.s att få möta lite andra spelare som vi aldrig mött tidigare. Vi hade tränat ihop vårt lag  innan och det gav utdelning, 2 vinster mot linköpingslagen Roxen PC och Only Ones 3-1, 3-1och oavgjort 2-2 mot  BVP från Motala där vi tappade orken i de sista matcherna efter 9 timmars spel. Vi som spelade var lag1 Ingvor, Curt, Hasse och Bosse, lag2 Berit, Tommy, Åke samt Richard.

Lejon vs Roxen, 3-1.

Tilläggas kan att LEJ2, som laget heter, leder sin grupp på 5 av 6 möjliga poäng.

Mycket trevlig lördag i boulehallen. ”Alla” var där.
Fullt upp köket, till vänster lagledar-Hasse och till höger tävl.ledar-Anna.

1 idé beträffande “Seriespel på hemmaplan”

  1. Bra spelat och tack gänget för en kul dag tillsammans i boulehallen! //Anna

Kommentarer är stängda.