Nu flyttar vi snart ut!

Premiärspel utomhus i söndags. 16 spelare slöt upp.

Men än är det vädret som styr, men är det fint väder de kommande två söndagarna så spelar vi på P-platsen kl 13. Regnar det är det inomhus och kl 15 som gäller.

Denna vecka spelar vi inomhus på torsdag kväll och nästa vecka, den 20.e april, är det anbefallt städ- och köra grus-dag. De som har möjlighet ansluter kl 15, övriga när de kan. Medtag lämpligt verktyg om du har. Nån som har en frontlastare? Vår ambition är att utöka spelområdet men än har inte kommunen sagt sitt.
Är du städsugen så arrangerar IFK Wreta kloster städdag på Kungsbrohov Arena nu på lördag, den 15.e. Bara att ta med sig räfsan och dyka upp runt kl 11. IFK drar igång tidigare men att snygga till lite runt boulebanorna borde inte ta så lång tid. Jörgen L, ordf i IFK, är informerad om att vi inte kommer till kl 08:30.

Alltid finns det väl något som behöver fixas.

När vi börjar spela på tis- och torsdagar i Berg återkommer vi till.

Hallvärdsschemat gäller månaden ut och spelar vi ute åligger det ”hallvärden” att låsa upp grinden, och se till att den låses, styra upp kortleken eller annan lottningsmetod och om det finns intresse brygga kaffe. Det är ju inte fel att tömma mazarinlagret så långt möjligt nu när säsongen snart är över. För de grupper som hyr av oss på dagtid gäller att de får spela månaden ut men om annat överenskoms ska det göras med hallvärden.

Lejonkulans första officiella utomhusträning är den 27.e april. Påföljande söndag är Valborgsmässoafton och då har vi inte något organiserat spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *