Klubbmästerskap, uppdaterad.

Styrelsen har spikat datum för de KM vi enligt plan ska genomföra under året.

Först ut och i samband med årets klubbresa, den 6.e maj, spelas KM i Öppen Trippel. Var återstår att se då klubbresorna hålls hemliga så långt möjligt.

Efter sommaren, eller kanske rättare i slutet av densamma, kör vi Mixed Dubbel, lördagen den 26.e augusti och dagen därpå, dvs söndagen den 27.e blir det singel och precisionsskytte. Spelplats den helgen är Kungsbrohov Arena.

Diskussion om att bryta ut skyttet har förts men vi anser att det blir mest rättvis om alla skjuter på en och samma dag och förhoppningsvis lite mer publik. Därmed inte sagt att vi inte kan förnya vår KM på annat sätt så har du några idéer kontakta gärna mig.

Anmälningsformulär till klubbresan och KM i ÖT finner du på annan plats här på hemsidan och vill du kolla vilka som anmält sig så gör det i dokumentet nedan. Det kräver manuell uppdatering, så kolla senaste datum.

Åskådare och protokollförare till KM i skytte 2022. I bakgrunden spelas semifinaler i singel.