Nu drar vi igång i Berg

På tisdag, dvs den 2.e maj, kl 10:00, startar Curt upp sedvanligt spel på de fortfarande rätt mjuka men fullt spelbara banorna i Berg. Sen rullar det på varje tisdag och torsdag kl 10:00 till dess annat meddelas.

Nya sarger och inalles tre bord med bänkar. Vad mer kan man begära?

Parkeringen invid banorna, till höger i bild, har få platser så använd i första hand den stora parkeringen söder om konstgräsplanen. Klubben kommer INTE att ersätta stenskottsskador på några bilar, så att parkera nära banorna sker på egen risk. På asfalten är det inte tillåtet att parkera öht och observera att hela det inhägnade området, som går under namnet Kungsbro Arena, är belagt med rökförbud.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *