Klubbresan närmar sig

På lördag, dvs den 6.e maj, samlas vi utanför boulehallen för gemensam avfärd med buss. Bussen går kl 07:30 och beräknas vara tillbaka kl 18:00. Våra bilar ställer vi på vår parkering, dvs den yta som är iordningställd för spel, och utan att blockera för Jesusbussen.

Vart vår buss för oss återstår att se men arrangerande Ann/Inger låter meddela att det saknas sittplatser på resmålet så den som har och vill får gärna ta med en hopfällbar stol. Kaffe kan ju vara gott i väntan på lunchen.

Sist det begav sig, klubbresa med KM i ÖT, Askersund 2019.

Vi spelar KM i ÖT och i skrivande stund är det 16 lag och två ”frifräsare” anmälda. Anmälningsläget kan laddas ned via länken nedan. Vi spelar poolspel med A – och B-slutspel och kommer att tillämpa någon form av tidsbegränsning för att få det hela i hamn.

Nu kör vi!