Maratontabellen

Efter SM är det dags att uppdatera vår maratontabell och det är bäst att passa på medan spelarna har något minne av vad de presterat.

Det preliminära underlaget är klart men det kan ha blivit fel någonstans så kolla gärna att just dina vinster finns med. Det som räknas är vunna matcher – 1 poäng för varje. Om man spelar 64-del eller 32-del saknar i sammanhanget betydelse. Sen tillkommer en poäng för varje klass man spelar och en för själva SM-deltagandet.

Eventuella fel och brister påtalas till ordforande@lejonkulan-pc.se

Föga förvånande ligger Årnis i topp i år på 31 poäng följd av hustrun Inger på 22. Ingen annan orkade över 20 poäng men närmast var Monica, Håkan och Göken på 18, Lennie och Eva B på 17, Labbe och Wrang 16 och Janne 15. Men som sagt; det är preliminära siffror.