KM i Mixeddubbel, singel och skytte

Lördagen den 26.e augusti är det dags för årets andra KM, denna gång i Mixeddubbel.

Dagen därpå, dvs söndagen den 27.e augusti, är det dags igen och denna gång är det Singel som gäller. Parallellt med singel kör vi även Precisionsskytte och det brukar dra igång så snart vi har funktionärer.

Gemensamt för de båda dagarna är att anmälan om närvaro är kl 09:30 och spelstart direkt efter genomförd lottning. Vi spelar poolspel båda dagarna och tävlingsledare är Johan Nilsson. Det är inte uteslutet att vi hittar på något under den senare halvan av lördagen för att få en lite festligare inramning till finalen.

Anmälan sker via formuläret här på hemsidan och sista tid för anmälan är torsdagen den 24.e augusti kl 21.

Sist det begav sig var vi tyngda av pandemin men vann gjorde Eva & Ulf B.