Felicia och Johan nya mästare

Vi klarade oss ifrån regnet fram till lunch men sen kom det och höll på i stort sett hela tiden till ”prisutdelningen”. Jag minns ett KM i Berg då det kom en störtskur och banorna förvandlades till en plaskdamm men den var kort och vattnet sjönk undan rätt snabbt. Nu var det ihållande regn och de spelbara ytorna blev mindre och mindre. När det var dags för semifinaler spelades dessa på de två kvarvarande ”öarna” och på ett helt annat underlag än vad som brukar gälla i Berg.

Nog gnällt om regnet, jag satt under tak och tävlingsledare på distans. Vi tar en kortversion och fyller på med bilder och lite mer text när jag kommer hem till min dator.

De av vattenmassorna omgärdade semifinalerna spelades mellan Eva/Ulf och Felicia/Johan respektive Årnisarna och Åke/Ingvor. Bolves vs Björling var en både tight och stundtals välspelad match med tanke på förutsättningarna. Många fina lägg och skott men Björlings kunde till slut dra det längsta strået och vann med 13-10. I den andra semifinalen gav Årnisarna Åke och Ingvor aldrig någon chans utan vann med tämligen klara 13-6. Åke/Ingvor brände väl sitt sista krut i kvarten mot Joakim och Inger där det minsann bjöds på en Fanny, resten av krutet blev kanske blött?

Semifinal Bolve vs Björling. Varken damm- eller myggproblem.

Final då, Årnisarna (med hur många SM-guld som helst i bagaget, som Johan konstaterade innan spelstart) mot Johan och allt annat än övertränade Felicia. (När spelade hon senast?) Efter lite duttande i det blöta gruset stod det 3-3 då Årnisarna vaknar till och ser ut att vilja avsluta denna blöta tillställning och hem. Två raka treor och plötsligt en 9-3 ledning.

Final. Årnisarna vs Björling, på den enda kvarvarande ”ön”.
Passade bra framför läktaren men var är publiken?

Nu verkar inte J/F var de som viker ned sig i första taget utan de svara med en fyrpoängare, en etta och fyller på en trea och nu är de på 12. De hade nog något svårt matchläge på vägen men det är snabbt glömt och de kniper den sista pinnen för seger och KM-titeln men 13-9.

Grattis!

Klubbmästarna Felicia och Johan Björling och tvåorna Inger och Lars-Erik Årnfeldt.
De ser ju rätt glada ut allihop, trots allt.

1 idé beträffande “Felicia och Johan nya mästare”

  1. Grattis Felicia och Johan !! 🥇Och bra kämpat alla spelare (och tävlingsledaren!) i regnet!

Kommentarer är stängda.